ANTALYA / KORKUTELİ - İmrahor İstiklal Ortaokulu

İmrahor İstiklal Ortaokulu

İmrahor Mh. 5504 Sk. No 2/1 Korkuteli/ANTALYA
Vizyon
İmrahor İstiklal Ortaokulu olarak toplumumuzu çağdaş uygarlık düzeyine çıkaran, eğitim öğretim etkinliğini sevgi ile yürüten, Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanan, eğitim öğretim etkin olarak yürütüldüğü bir çevrede, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Atatürk düşünce sistemini temel alan ve bilimin kesiştiği bir çizgide, çocuklara bilgi çağının gerektirdiği bilgi ve becerileri kazandıran, Yeni görüşler getirme yetenekleri veren, öğrenmeyi öğreten bir kurumuz. Öğrencilerimizin özgüven sahibi, düşündüklerini ifade edebilen, kendi kendine yetebilen, sorunlara çözüm üretebilen, ailesine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmelerine imkân sağlamak için varız.
Yürüyerek-Toplu taşıma
Okulumuz Korkuteli ilçe merkezine 2 km uzaklıktadır.
2 KM